skip to Main Content
Gràcies 2019 Per Donar-nos 365 Noves Oportunitats!

Gràcies 2019 per donar-nos 365 noves oportunitats!

Amb l’arribada del mes de desembre ha arribat el moment de fer balanç de què ha estat aquest 2019 per Espai Palma. Fer balanç de les coses bones i de les no tan bones, i naturalment, ens quedarem amb les coses han valgut la pena per Espai Palma, i aquelles coses que han estat una mica amargues i que ens ha servit com excusa per créixer i millorar, serviran perquè aquest 2020 que ara comença carregat d’idees noves, de molta energia i de reptes que superar sigui millor que aquest que deixem enrere.

Alfabetització, classes d’espanyol i de català, orientació laboral, mindfulness, espai +65, tea time, hort, art i creativitat, cinefòrum, defensa persona, estimar-se i conèixer-nos, teatre i expressió corporal, cercle de dones, clases de ioga, espai Comunitat, tràmits on-line… Tot això i molt més ha estat possible GRÀCIES als nostres voluntaris i voluntàries.

GRÀCIES en tots els idiomes que sigui possible!

Sense vosaltres moltes de les coses que passen a Espai Palma no serien possibles.

Gràcies per permetre’ns que cada idea, iniciativa o oportunitat s’hagi fet possible, i una mostra de tot això en són…

Les Rutes Guiades que es feren fer per gener i que varen formar part de la Programació de Sant Sebastià. Pepelu i Julio, sense dubte sou dels millors guies que Amadip pugui tenir.

A la Comissió Infanto-juvenil de la Taula d’Entitats “Teixint Barris” del barri de Sa Calatrava, per fer més agradables les reunions de feina i per mantenir i apostar per noves iniciatives comunitàries pel barri: jocs tradicionals, festa d’aigua a l’estiu, la xocolatada per nadal, formarem part de “Cuines del món”, i el nostre major repte aquest any, “Teixint El Futur”. Gràcies a tots i a totes per sumar!

Gràcies M.D. per compartir amb tots i totes nosaltres tot el teu art, que no és poc, be brave!

A l’àrea de medi ambient i als seus voluntaris: Fermín, Abelardo, Manuel, Marco, Joan Albert, Wilmer i Alberto per ajudar-nos a fer possible el somni de na Saka, va valer la pena la de matinada i l’espera just per veure el seu somriure passejant per tota l’Illa Cabrera.

Ja anem acabant, però… fa molt poquet i gràcies a molts de factors, però sobretot a persones com n’Ana, n’Eli, en Joan, en Miguel, en Rafa i una vintena més de voluntaris i voluntàries es va fer possible la primera gimcana de salut comunitària a la nostra barriada. La primera, però no la darrera…

No ens oblidem d’en Luis, que junt amb na Cata, varen fer feina a contracorrent per fer possible que celebréssim el nostre segon aniversari publicant un vídeo d’Espai Palma d’allò més emotiu. Au idò, i aquest 2020 celebrarem el nostre tercer aniversari!

En Joan, futur treballador social, aquest 2019 hem guanyat una experiència més, gràcies per acompanyar-nos amb 350 hores de coneixements compartits, l’aprenentatge ha estat mutu. Gràcies!

A n’Eli, la vela major d’aquest vaixell, gràcies per deixar-nos remar a na Xisca i a na Sara a n’aquesta travessia anomenada Espai Palma.

I per últim, repetim xocolatada, ja hem demanat els nostres nous desitjos per aquest 2020!

Gràcies,
2020, seguirem trepitjant fort!

Back To Top