skip to Main Content
10 - ESPAI INFO - WEB ESPAI PALMA - CREU ROJA

ET DONAM LA BENVINGUDA A ESPAI PALMA!

De part de totes les persones que formam Espai Palma volem donar-te la benvinguda a la nostra nova pàgina web. Esperam que aquesta sigui una nova finestra on pugueu conèixer-nos una mica millor i us animeu a visitar-nos.

¿Què és Espai Palma? És un centre obert per a tothom i les nostres activitats van dirigides a qualsevol persona que mostri interès a participar en elles. Pots fer-ho assistint a algun dels nostres tallers, activitats puntuals, trobades organitzades, o bé usant qualsevol dels serveis que oferim a través dels diferents Espais.

A través de la pàgina web podràs contactar amb el centre per a veure la nostra programació d’activitats, tallers i classes, conèixer els Espais, reservar alguns d’ells o simplement sol·licitar més informació, no et quedis amb cap dubte, estam aquí per a ajudar-te!

Vols participar d’una altra manera? Pots fer-ho com a personal voluntari o col·laborador, impartint o dirigint alguna activitat o taller que et vingui de gust proposar i compartir amb la teva comunitat. El teu talent, formació o aficions poden enriquir a altres persones. Així que, et sumes a Espai Palma?

Com no podia ser d’una altra manera, en Creu Roja creiem en el potencial humà, és per això que el nostre personal té una sòlida formació en matèria social i comunitària, perquè sentis que Espai Palma, és el teu Espai.

Atentament,

L’equip de Espai Palma

Back To Top